telefon 0799552690
Pregatirea decedatului IMBALSAMARE / TANATOPRAXIE

Va punem la dispozitie serviciul de imbalsamare si tanatopraxie efectuat de personalul nostru specializat si autorizat pentru efectuarea acestor servicii.

IMBALSAMAREA moderna se refera la tehnici, prin care dupa moarte, sunt introduse in trupul neinsufletit, pe cale vasculara sau pe alte cai, in cazul in care sistemul vascular nu este integru, diferite substanțe chimice cu scopul de a incetini sau opri acțiunea bacteriilor și procesul de distructie natural, astfel incat sa se realizeze conservarea temporara sau definitiva a corpului neisufletit.

TANATOPRAXIA reprezinta un ansamblu de metode si tehnici care se aplica dupa moarte corpului uman prin care se realizeaza igienizarea, imbalsamarea, la nevoie restaurarea, reconstructia si ingrijiri de estetica mortuara in scopul conservarii temporare a corpului, precum si pentru a reda decedatului o infatisare cat mai apropiata de cea anterior cunoscuta, astfel incat sa poata fi prezentat cu demnitate familiei si pregatit pentru ceremonia de inhumare.

Produsele folosite la conservarea trupului, precum cele folosite la imbalsamare/tanatopraxie trebuie sa faca parte din categoria produselor biocide si sa fie avizate/autorizate conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 617/2014

In cazul inhumarii, eșantioane din aceste substante in flacoane din material plastic de minimum 50 ml, cu dop autosigilant, etichetate, se vor pune alaturi de defunct in sicriu.

Este obligatorie aplicarea unei bratari in jurul incheieturii mainii drepte sau stangi a decedatului pe care sunt imprimate datele de identificare ale firmei care a acordat serviciile funerare, ingrijirile mortuare și serviciile de tanatopraxie. Brațara nu se confecționeaza din materiale biodegradabile.

Pentru depunerea persoanei decedate la o capela sau pentru transportul funerar este necesar un certificatul de imbalsamare/tanatopraxie.

Pregatirea decedatului

IMBALSAMARE / TANATOPRAXIE

Pregatirea decedatului

COSMETICA FUNERARA

Pregatirea decedatului

SALA AUTORIZATA SI FRIGIDER

Transport si Manipulare

SERVICII DE TRANSPORT SI MANIPULARE

Formalitati zona Cargo

PRELUARE DECEDATI AEROPORT

Cereri si acte necesare

AJUTORUL DE INMORMANTARE

Cereri si acte necesare

CERTIFICAT DE DECES

Cereri si acte necesare

CONSTATARE DECES / MEDIC

Cereri si acte necesare

CERTIFICAT DE IMBALSAMARE

Succesiune/Mostenire

CONSULTANTA JURIDICA

Plan de inmormantare

CEREMONIA DE INMORMANTARE

Plan de inmormantare

PLANUL IN AVANS

Procedura incinerare

SERVICII DE INCINERARE

Procedura inhumare

SERVICII DE INHUMARE

divider
PENTRU CONSILIERE SI INTERVENTII FUNERARE RAPIDE
APELATI NUMARUL NOSTRU DISPONIBIL NON-STOP
Pentru mai multe informatii ne puteti scrie un email la adresa: suport@funerare.ro.
Registru de
condoleante